Hospitality Management képzések a Business & Hotel Management School szervezésében a svájci Luzern-ben

Egyetemi alapképzések:

 • Diploma in Business & Hospitality Management: Ez az egyéves program azok számára készült, akik középiskolai végzettségüket beszerezték, és karrierlehetőséget keresnek a vendéglátás / turizmus vagy a nemzetközi üzleti szektor területén. A program kettős középpontjában a nemzetközi szállodai ipar működési szempontjainak széles körű megértése és a kulcsfontosságú üzleti és menedzsment alapelvek ismeretének fejlesztése áll. Ez egy 20 hetes félévből áll, plusz 4–6 hónapos fizetett gyakorlatból Svájcban vagy a tengerentúlon.
  Felvételi követelmények: Betöltött 17. életév; középfokú végzettség (érettségi bizonyítvány); IELTS 5.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás
 • Higher Diploma in Business & Hospitality Management: Ez a második év a globális turizmus, vendéglátás és más multinacionális üzleti ágazatok működésének megértéséhez szükséges ismereteket nyújtja. Elősegíti a hallgatók készségfejlődését az üzleti menedzsmentben olyan tárgyakkal, amelyek magukban foglalják a számvitelt, az értékesítést és a marketinget, valamint az emberi erőforrás menedzsmentet. Ez egy 20 hetes félévből áll, plusz 4–6 hónapos fizetett gyakorlatból. A kétéves program befejezése után a hallgatók eldönthetik, hogy a “BA in Hotel & Hospitality Management” vagy a “BA in Global Business Management” képzéssel folytatják/fejezik be tanulmányaikat az utolsó évben.
  Felvételi követelmények: BHMS diploma, vagy annak megfelelő végzettség; IELTS 5.5, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás
 • Bachelor Degree in Hospitality Management: A “BA in Hotel and Hospitality Management” program minden hallgató számára biztosítja a potenciális munkaadók számára vonzó tudományos végzettséget: a munka világába való belépéshez szükséges készségeket és képességeket, valamint egy eszközkészletet, amely alkalmazható a vendéglátóipar számos területén. A diplomások kiváló vezetőkké válhatnak, képesek lesznek bármilyen állami és magánvállalkozásban dolgozni, beleértve szabadidős létesítményeket, szállodákat, szórakoztató parkokat, továbbá konferencia-kiállítás-rendezvényszervezésben is.
  Felvételi követelmények: BHMS diploma, vagy annak megfelelő végzettség; IELTS 6.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás

Posztgraduális képzések:

 • Postgraduate Diploma in Hospitality Management
  Programleírás: A B.H.M.S. “Postgraduate Diploma in Hospitality Management” programja kifejezetten két olyan célközönség számára készült, akik a vendéglátás területén vezetői karrierre törekszenek: más területeken diplomások, alacsonyabb angol nyelvtudással rendelkezők, akik alapképzési programot kívánnak elvégezni a mesterszak “M.Sc” ( International Hospitality Business Management) program előkészítésére, vagy azok, akik szeretnék tovább építeni karrierjüket a nemzetközi szálloda- és vendéglátóiparban; fiatal felnőttek, akik releváns végzettséggel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, illetve akik frissíteni kívánják ismereteiket.
  Integrált fizetett szakmai gyakorlat: A 4-6 hónapos szakmai gyakorlat szerves része mind a posztgraduális, mind a mesterképzésnek. A svájci szakmai gyakorlat során a hallgatók bruttó havi fizetése 2.212 CHF. A szakmai gyakorlat végén minden munkaadó értékeli a hallgatók teljesítményét, viselkedését és szakmai hozzáállását.
  Felvételi követelmények: Egyetemi diploma, 2-3 éves munkatapasztalat; IELTS 5.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás
 • M.Sc. Degree in International Hospitality Business Management
  Programleírás: Az “M.Sc.” (mesterképzés) programokat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a diplomásoknak vagy azoknak, akik pályafutásuk továbbfejlesztését kívánják elősegíteni a szállodaipari ismereteik és képességeik javításával, amely felgyorsíthatja a szakmai karrierjük előrehaladását. Az útválasztásuk során a hallgatók különböző ipari esettanulmányokkal és üzleti koncepciókkal talákoznak, melyek hozzásegítik őket a vendéglátás, a szolgáltatások és a szélesebb üzleti szektor könnyebb megértéséhez.
  Felvételi követelmények: Bármely tudományág alapképzése, vagy B.H.M.S. PG diploma vagy RGU diploma; IELTS 6.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás
 • Graduate Certificate in Hospitality Business Management: A “Graduate Certificate” lehetőséget nyújt a diplomával nem rendelkező jelentkezőknek a mesterképzéshez. A hallgatók 4 alapmodult tanulnak haladó szinten egy 3 hónapos időszak alatt, és a sikeres befejezése után lehetőséget kapnak az “International Hospitality Business Management” vagy a “Global Business Management” mesterkurzus elvégzésére.
  elvételi követelmények: Egyetemi diploma, 2-3 éves munkatapasztalat; IELTS 5.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás
 • MBA Dual Degree: A B.H.M.S. , a York St. John University-vel közösen, MBA fokozatot kínál a fiatal szakemberek számára vezetői ismereteik és képességeik fejlesztésére az esettanulmányok, csoportmunka és valódi üzleti példák alkalmazásával végzett tanulás révén. Svájc világhírű magas színvonalú szolgáltatóiparáról, szállodai és vendéglátóiparáról, idegenforgalmáról, valamint számos más terület innovációjáról. A hallgatóknak tehát lehetősége van a kortárs tanterv követésére, hogy koncentrált betekintést és készségeket szerezzenek a kulcsfontosságú üzleti gyakorlatokban, és esettanulmányok, adatkezelés és projektek révén fedezzék fel a különféle ágazatokon átívelő fejlesztéseket annak biztosítása érdekében, hogy a tanulás alkalmazható legyen és valódi karrierértékkel járjon. . A duális MBA program egy 6 hónapos intenzív tanulmányi blokkból áll, nappali tagozatos tanulmányból, amelyet egy független kutatómunka követ, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mélyreható tanulmányokat folytassanak a jövőjük szempontjából releváns területeken. A kutatás befejezhető egy 6 hónapos szakmai gyakorlat ideje alatt Svájcban vagy külföldön azon hallgatók számára, akik további karrier tapasztalatot akarnak szerezni, mielőtt karrierjüket folytatnák. Alternatív megoldásként a hallgatók visszatérhetnek teljes munkaidős munkavállalásra a program ezen szakaszában. Ez a program alkalmas azoknak a jelölteknek, akik alapképzettséggel vagy jelentős vezetői tapasztalattal rendelkeznek, és egy adott iparágban vagy ágazatban kívánnak belépni vagy előrelépni.
  Felvételi követelmények: Bármely tudományág alapképzése; 2-3 éves munkatapasztalat; IELTS 6.0, vagy annak megfelelő angol nyelvtudás