A H2B vízumprogram keretében kínálunk álláslehetőségeket szakácsoknak Line Cook/Chef de Partie munkakörben az USA-ban.

Ezek minden esetben szezonális munkák, egy évet meg nem haladó munkaszerződéssel, viszont ez a vízum típus lehetőséget biztosít hosszabbításra is (további részletekért kattints majd lejjebb a linkre!) . Elsődlegesen Floridába közvetítünk minden évben a téli szezonra (októbertől májusig), de volt már példa más időszakban is a munkavállalásra. A munkahelyek floridai golf és country klubok, nagyon ritkán szállodák.

A H2B vízum CSAK “Unskilled labourer” helyes fordításban “Nem vezető pozíció” toborzására ad engedélyt, ezért NINCS magasabb pozíció, mint a Line Cook/Chef de Partie, és később sem lesz előrelépési lehetőség, mert az már egy másfajta vízumot igényel!!!!

FONTOS: Mielőtt jelentkeznél, kérjük olvasd el az általános tudnivalókat a H2B vízummal kapcsolatban IDE KATTINTVA !

Megpályázható pozíció: Line Cook/Chef de partie

Felvételi követelmények:

  • Társalgási szintű angol nyelvtudás
  • releváns, minimum 2 éves szakmai tapasztalat

Szerződés hossza: téli szezon- minden évben októbertől következő év május közepéig-végéig

Fizetés: 15-17$/óra bruttó, túlóra 40 óra felett 150%, 22,5-25,5$/óra, havi nettó minden levonás után kb. 1.500-2.000 USD, kalkulátor: https://us.thesalarycalculator.co.uk/hourly.php

Munkaidő: minimum garantált 35 óra/hét, de természetesen a heti beosztás és a munkahely foglaltságának függvénye

Szállás: biztosítva a munkaadó által, átlag 480-650 USD/hó/fő, mely összeg kéthetente, két részre bontva kerül a fizetésből levonásra. Bejárás a szállás és a munkahely között biztosítva a munkaadó által.

Semmilyen előzetes költség a munkavállalót nem terheli, a vízumprogram törvényi szabályozásának megfelelően minden költséget (repjegy, vízumdíj) a munkaadó áll!