Ön munkaadó Magyarországon a szálloda/vendéglátóiparban, és nem talál megfelelő munkaerőt?

Akkor mi vagyunk a legjobb megoldás! Miért?

Mert adatbázisunkban több ezer olyan munkavállaló önéletrajza szerepel, akik korábban általunk kerültek ki külföldi/hajós munkahelyekre, de már tervezik a hazaköltözést, és itthon szándékoznak folytatni karrierjüket a szállodaipar/vendéglátás területén. Mindannyian beszélnek angol és/vagy németül és kiváló munkatapasztalattal rendelkeznek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az iparág milyen munkaerőhiányban szenved. Széleskörű marketingtevékenységünknek és kapcsolati tőkénknek köszönhetően egyre több munkakereső fordul hozzánk, hogy itthon találjon megfelelő állást a szállodaipar-vendéglátás területén.

Amennyiben nem szeretne időt, pénzt és energiát  fecsérelni  feleslegesen álláshirdetések elkészítésére, az önéletrajzok hosszas böngészésére, a potenciális jelentkezők után rohanni, akkor válasszon minket!

Mi levesszük ezt a terhet a válláról, egy közös konzultáció során felmérjük, hogy milyen személyiségű, szakmai, nyelvi kvalitású munkaerőre van szüksége,  és ez alapján elvégezzük mi a jelentkezők előszűrését!

Cégünk csak munkaerő közvetítést végez, munkaerő kölcsönzéssel nem foglalkozunk!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül keresni fogjuk!