Munkahely: 3-4-5 csillagos folyami hajók

Feladatkör:

  • A konyha vezetőjeként a konyhai csapat irányítása, folyamatos tréningezése
  • Rendelések ügyintézése, “food cost” folyamatos követése

Felvételi követelmények:

  • Folyamatos német és/vagy angol nyelvtudás
  • Szakács szakképzettség nem kötelező, de előny
  • Legalább 5-6 éves releváns szakmai/konyhai tapasztalat, abból minimum 2 év konyhafőnökként hajón, vagy 5 csillagos szállodában/étteremben
  • Hajós tapasztalat nem minden hajótársaságnál elvárás, de természetesen előny

Fizetés: alapbér 2500-3000€/hó nettó, plusz borravaló (300-600€/hó, hajótól függően)

Munkaidő: Heti 6-7 nap, napi 10-12 óra

Szállás+étkezés: Munkaadó által biztosítva, ingyen, “single cabin”