Munkahely: 3-4-5 csillagos folyami hajók
Feladatkör:
- A konyha vezetőjeként a konyhai csapat irányítása, folyamatos tréningezése
- Rendelések ügyintézése, “food cost” folyamatos követése
Felvételi követelmények:
- Folyamatos német és/vagy angol nyelvtudás
- Szakács szakképzettség nem kötelező, de előny
- Legalább 5-6 éves releváns szakmai/konyhai tapasztalat, abból minimum 2 év konyhafőnökként hajón, vagy 5 csillagos szállodában/étteremben
- Hajós tapasztalat nem minden hajótársaságnál elvárás, de természetesen előny
Fizetés: alapbér 2500-3000€/hó nettó, plusz borravaló (300-600€/hó, hajótól függően)
Munkaidő: Heti 6-7 nap, napi 10-12 óra
Szállás+étkezés: Munkaadó által biztosítva, ingyen, “single cabin”